Actrița Ioana Abur se alătură distribuției ,,Lia – Soția soțului meu”: serialul de la Antena 1 atinge cote maxime

Un nou nume deja cunoscut în serialele românești completează distribuția serialului produs de Ruxandra Ion. Mai exact, Ioana Abur va putea fi urmărită de telespectatori de acum în rolul Elenei Maxim, deținătoarea unei agenții de impresariat fotomodele.

Aceasta a susținut că este foarte fericită pentru că face parte din producția nouă a Ruxandrei Ion, dar și că se simte privilegiată să lucreze alături de actori talentați. Personajul interpretat de Ioana Abur este unul puternic, independent și cu simțul umorului.

„Sunt foarte fericită şi onorată să fac parte din noua productie marca Ruxandra Ion, născută din aceeaşi pasiune pentru poveşti frumoase, pline de iubire şi emoţie şi în care oamenii se regăsesc. Mă simt privilegiată să joc alături de actori talentaţi, mulţi dintre ei prieteni dragi, cu care m-am mai intersectat de-a lungul timpului şi în alte proiecte.

E foarte simpatic, de exemplu, să mă găsesc faţă în faţă cu Ioana Blaj, cea mai bună prietenă a mea din Adela, de data asta în tabăra adversă. Elena Maxim, personajul meu, e o femeie puternică, independentă, cu simţul umorului, care a ajuns să conducă o afacere de succes prin propriile puteri”, a povestit actrița.

  • Serialul poate fi urmărit în fiecare joi, de la orele 20:30, la Antena 1.
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments