Antena 1 anunță un nou serial românesc: detalii despre proiectul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”

Antena 1 vine cu o nouă surpriză pentru urmăritori! Mai exact, o nouă producție românească urmează să apară în grila de programe.

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” va avea în prim-plan o poveste de iubire diferită ce va apărea pe micile ecrane în viitorul apropiat. Proiectul este unul de comedie romantică, dar cuprinde și o serie de acțiuni care oferă suspans telespectatorilor. Povestea serialului este o adaptare după producția turcească ,Room 309′.

„Este primul serial de gen făcut în România. Este o comedie romantică, de fapt un romance cu elemente de comedie, dar şi cu elemente de dramă. Pentru mine este o mare provocare. Am o echipă nouă, formată în mare parte din tineri. Iar distribuţia… bombă. O să vedeţi în curând.

Cred cu tărie că va fi un produs cu multe ingrediente pline de savoare, cu care vă veţi delecta în această toamnă la Antena 1. Lia – Soţia sotului meu şi Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt cele două titluri care mă fac să mă trezesc la 5 dimineaţa… şi eu nu sunt o persoană matinală.”, dezvăluie Ruxandra Ion.

Scenariul serialului este semnat de: Bianca Mina, Bogdan Cotleț, Radu Grigore și Ruxandra Ion. Românii vor putea vedea în aici o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee, pentru că protagoniștii nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală.

Îndrăgostiții stângaci din proiect sunt chiar Anda Sârbei și Matei Negrescu. Anda a devenit cunoscută publicului larg după ce a jucat în serialul ,Vlad’, iar Matei a luat contact cu televiziunea după ce a participat la ,,Mărul Discordiei”, ,,Insula Iubirii” sau ,,Ferma vedetelor”.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments