,Clanul’, episodul 2 din 18 septembrie: Bebe Măcelaru a devenit o țintă ușoară

Trecutul pare să îl prindă din urmă pe celebrul cap al clanului, după ce totul din jurul lui începe să se dărâme odată cu dispariția fiului lui.

În timpul în care Florilen nu este de găsit, Vera ajunge pe mâna poliției și este întemnițară la închisoarea din Rahova, acolo unde începe să simtă fiorii unei vieți pe care credea că o cunoaște. Mai exact, ea află că este fiica reală a lui Bebe și că tot el i-a omorât cu sânge rece mama.

De asemenea, Costoiu și-a revenit din comă, dar în viața lui apar personaje care îl fac să își schimbe percepția vizavi de orice a făcut până acum. Din păcate, deși dorește să își revină la normal și să își îndrepte greșelile, el nu este luat în seamă de fiica sa.

„Ce te face să crezi că o să urmăresc cazul tău? Chiar nu mă interesează dacă te mai ridici de aici și, cu atât mai puțin, ce planuri ai după aia! Nenea, m-ai văzut de 3 ori în 23 de ani.

Dacă maică-mea are o cădere bruscă de IQ și pune botul la vrăjeala ta, eu sunt mai isteață de atât și am senzori zdraveni pentru detectat impostura!”, spune moștenitoarea lui, Miruna.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments