Cluburi care au o istorie uriașă în România: cu siguranță mulți bucureșteni le știu

Majoritatea adulților de acum din București își amintesc cu drag de anumite cluburi care le-au făcut tinerețea mai frumoasă. Câteva dintre ele au reușit să facă istorie cu petrecerile fabuloase din zilele de weekend.

Club A: este cel mai vechi club studențesc din România și se mândrește cu o activitate neîntreruptă încă din anul 1969. De-a lungul timpului, locația a dat startul unor evenimente în cadrul cărora s-au lansat cele mai cunoscute trupe de muzică rock de la noi. De asemenea, tot aici au venit personalități celebre care s-au distrat pe cinste.

Times: locația de pe Republicii 59 există în Brașov, iar cei mai mulți bucureșteni care au ajuns acolo au venit în special să vadă concerte live spectaculoase ale artiștilor preferați.

Beluga Music & Cocktails: dacă ești pus pe distracție și vrei o noapte de neuitat, bifează această locație care cu siguranță o să te mulțumească. Cei care iubesc viața de noapte știu că locația se găsește pe Lipscani 30-34 și oferă cele mai frumoase petreceri.

Berăria H: cu siguranță oamenii care stau în București au fost la Berăria H cel puțin o dată acolo pentru un concert. Aici găsești un loc ce îți oferă muzică de calitate, artiști îndrăgiți, mâncare bună și diverse băuturi cu alcool și fără.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments