Descopera Bucurestiul

Mai mult decat orasul Bucuresti

A murit realizatoarea de televiziune Cristina Topescu

2 min read

Cristina Topescu, jurnalista si vetedat TV, a fost găsită decedata in casa, după mai multe zile de la tragicul incident.

Duminică, 12 decembrie, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul ca vecina ei nu a mai fost văzută de trei săptămâni.

In urma acestei sesizări, polițiștii orasului Otopeni au intrat in imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedata care nu prezenta urme vizibile de violență.

Corpul neînsuflețit, aparține Cristinei Topescu, fosta prezentatoare Prima Tv. Medicii care au constatat decesul, informează ca trupul se află intr-un stadiu avansat de putrefacție, urmând să se efectueze si expertiza medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei morții. Regretata jurnalista, era cunoscută și ca o mare iubitoare de animale.

Ea avea in grija mai mulți căței, doi dintre astea fiind gasiti morti, cel mai probabil de foame. De asemenea, după anunțarea decesului au aparatul mai multe mărturisiri de la apropiații acesteia. Conform acestora, Cristina Topescu a acuzat în ultima perioada episoade repetate a unor atacuri de panica si adesea recurgea la somnifere puternice.

Cristina Topescu a fost găsită în pat, acoperită de pătură, iar, cel mai probabil, decesul a survenit în somn. Autopsia în acest caz va fi realizată în cursul zilei de luni, iar apoi se vor putea formula și primele concluzii privind cauzele decesului prezentatoarei tv.

Distribuie pe:

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of