Liviu Dragnea - Demisia PSD

Dragnea nu isi da demisia! Semneaza si tu petitia!

Sharing is caring!

Puteți semna iniativa cetățenească “Fără Penali în funcții publice” la corturile campaniei, unde vă așteaptă sute de voluntari. Adresele pentru fiecare localitate din țară le găsiți aici –https://www.farapenali.ro/centre-de-colectare

Puteți să semnați și singuri pe listele #FaraPenali, mai ales românii din Diaspora, iar apoi să le trimiteți prin poștă. Toate instrucțiunile le găsiți aici –https://www.farapenali.ro/#semneaza

Vă mulțumesc pentru implicare!

***

Avem nevoie de eroi pentru a scăpa de penalii din funcții publice

PSD a ales astăzi să facă scut în jurul dublului condamnat penal Liviu Dragnea. Liderul PSD a ales să sfideze românii cinstiți din această țară și a anunțat că nu își va da demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, a treia poziție ca importanță din statul român.

Mai mult, Liviu Dragnea amenință România că <va merge până la capăt> cu modificarea legilor justiției și a codurilor penale până când va scăpa de toate problemele penale. Adică până când România va fi scoasă din UE.

Stă în puterea noastră, a cetățenilor cinstiți, să împiedicăm acest lucru. Putem semna pentru inițiativa civică Fără Penali în funcții publice pentru ca oameni ca LIviu Dragnea să nu mai ajungă niciodată să arunce România în haos pentru a-și satisface interesele personale.

S-au strâns 200.000 de semnături pentru #FaraPenali, trebuie să ajungem la 500.000 în următoarele două luni. Pentru a reuși, avem nevoie de semnături dar și de voluntari care să le strângă. Campania #FaraPenali are nevoie de eroi.

Români din Diaspora, ne dați o mână de ajutor lunile acestea, când veniți să vă vizitați rudele și prietenii în țară?

Haideți să scăpăm definitiv de penalii ajunși în funcții publie!

Sharing is caring!

Post Author: Orasul Bucuresti

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.