Descopera Bucurestiul

Mai mult decat orasul Bucuresti

Solidaritate: PRO Romania Sector 1 susține spitalele din București donând viziere de protecție

1 min read

Pro România a donat viziere unui spital de referință din Sectorul 1 al Bucureștiului. Inițiativa este una strict cetățenească, fără ca statul să se implice în vreun fel. Conducerea Pro Romania Sector 1 a făcut un apel la donaţii şi strânge de fonduri pentru a primi măști şi viziere de protecție.

„Am observat în ultimele săptămâni că o treime din persoanele infectate de COVID19 au fost medici sau angajați din sistemul spitalicesc. Ei sunt primii care intră în contact cu publicul şi sunt cei mai expuși. Astfel am hotărât să lansăm această inițiativă cetățenească şi să facem un apel la solidaritatea cetățenilor din Sectorul 1 din București. În urma acestei acțiuni un prim spital a fost ajutat cu viziere de protecție, în speță Spitalul Clinic C.F. 2, urmând şi alte spitale să fie ajutate în zilele următoare”, a declarat Mihai Precup coordonatorul Pro Romania Sector 1 din București.

„Aceste viziere sunt de mare folos. Tot personalul are viziere şi ochelari, câte 3 buc/ persoana minim şi  se dezinfectează. La camera de gardă şi ATI sunt restul stocurilor pentru urgențe”, a afirmat Șerban Bucur, directorul Spitalului Clinic C.F.2 din București.

Distribuie pe:

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
RalucaGabriela Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Raluca
Guest

Imi place blog-ul, sa postati mai des!

Gabriela
Guest

Un gest frumos, dar la alegeri sunteti tot aia.