Ediție complicată la ,Bravo, ai stil’: ,,pleacă, fetiță, acasă”

Defilarea Constanției i-a făcut pe jurați să aducă în platou câteva cuvinte pe care nimeni nu le dorea. Concurenta a fost ,taxată’ într-un mod amuzant de Maurice Munteanu, care este mereu atent la detalii și nu a putut să nu observe un mic amănunt pe care cei mai mulți nu l-au băgat în seama.

Tânăra avea etichete pe talpa pantofilor, lucru care nu este deloc elegant și corect din punct de vedere stilistic. Carina a fost prima concurentă care și-a dat părerea despre vestimentație Constanției. Cea din urmă a fost pusă să își dea jos geaca, pantofii și geanta, motiv care l-a pus pe juratul capricios să îi spună asta:

„Fără geacă, fără pantofi, fără concurentă… pleacă, fetiță, acasă! Păi cum adică, aia nu, aia nu, păi și ce rămâne din concurentă?”, a declarat Maurice, amuzat de situație.

„Nu-mi plăcea geaca pentru că părea prea demodată, îmi place așa, fără geacă, și dacă și-ar fi luat și alți pantofi… poate simpli, fără baretele alea acolo, pe picior”, a spus Carina, despre ținuta Constanției.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments