Insula iubirii 2023: ispitele și-au ales preferații la prima ceremonie

Testul suprem al relațiilor a început și pentru fanii emisiunii care au așteptat luni bune până la apariția pe micile ecrane a filmărilor din sezonul cu numărul 7. Noi cupluri au ajuns în Thailanda cu gânduri mari cu care speră să se întoarcă acasă.

Din păcate, nu toate vor putea trece de ispitele care le-au pus gând rău și care vor să le încerce loialitatea și iubirea față de parteneri. Iată că prima ceremonie a fost una mai grea decât au sperat concurenții.

Cei din urmă au fost aleși de ispite cu ajutorul unor ghirlande, iar de departe cele mai deranjate de acest lucru au fost doamnele și domnișoarele aflate în fața focului de tabără.

Amintim că testul presupune încredere totală în cuplu și puterea de a trece cele 21 de zile fără niciun fel de comunicare cu cei de pe insula cealaltă.

„Ați venit să vă testați relația, dar și pe voi înșivă. Este momentul să cunoașteți cele 20 de ispite cu care veți locui în următoarele 21 de zile.

Sunt aici să vă ajute să răspundeți la întrebările pe care vi le-ați pus atunci când ați venit în Thailanda. Dragii mei, a sosit momentul să le cunoașteți!”, le-a spus Radu Vâlcan concurenților.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments