Mega Mall București: distracție cu trambuline digitale Valo Jump. Poți câștiga premii pe loc până pe 28 mai

Distracție pe trambuline Valo Jump la Mega Mall.

Mega Mall București își invită clienții la distracție! Bucureștenii sunt liberi să încerce trambulinele Valo Jump pentru o experiență de neuitat care combină divertismentul cu relaxarea activă. Evenimentul are loc în perioada 19-28 mai, timp în care toți curajoșii pot câștiga și câteva premii pe loc.

Mai exact, participanții vor câștiga garantat unul din cele 800 de premii puse la dispoziție. Valo Jump transformă astfel o platformă interactivă de jocuri pe trambulină care combină beneficiile fitness-ului și exercițiilor fizice cu grafică definită și jocuri video. Concret, jucătorii intră într-o nouă lume cu ajutorul săriturilor.

„Așa cum i-am obișnuit deja pe clienții noștri, SPOT este biletul lor pentru toate premiile și toată distracția. Campionii trambulinei vor avea acces la două jocuri super fun, Jumpball și Super Stomp, pe care le pot juca și la dublu cu prietenii, experimentând senzații unice. Trambulinele digitale sunt potrivite pentru orice nivel de abilitate, mărime și vârstă, așa că îi așteptăm pe toți clienții să le încerce și să câștige premiile puse în joc”, spun reprezentanții Mega Mall București.

Trambulinele digitale se găsesc la etajul 1 și pot fi accesate de luni până vineri în intervalul 14:00 – 20:00, iar în weekend între orele 12:00 – 18:00.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments