Picnic Rock’n’row pe Dâmbovița

Vino sâmbătă, pe 14 iulie, toată ziua, la un  Picnic Rock’n’row pe Dâmbovița în centrul Bucureștiului (zona Unirii – Biblioteca Națională a României), recuperam Dâmbovița pentru agrement.
Picnic Rock’n’row pe Dâmbovița

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/467819993679742/

Daca ai pe acasă un caiac, o canoe, o placă sau vreo pluta, hai pe Dâmbovița, o să fie fun! Punem și noi la bătaie canotcile si SUP-urile, pentru cine se încumetă.

Dacă ai 10 prieteni, fă-ți o echipă și întră în competiția de vâslit în canotci de 10+1 – Descoperă Rowmania – ediția București. Toate echipele vor primi diplome, iar câștigătorul merge în finala mare de la Tulcea, de pe 2 septembrie. Vezi mai jos detalii despre programul* concursului.

Dacă nu știi să vâslești – poți participa la demonstrația de vâslit cu campionul vâslitului – Ivan Patzaichin.

Dacă vii cu copiii – pregătim și câteva ateliere pentru ei.

Dacă îți place fotbalul – nu poți rata finala mică pe care o vom transmite în direct începând cu ora 17:00.
Încheiem ziua cu un concert special, de pe apă – URMA – începând cu ora 20:00. Concertul poate fi ascultat fie de pe mal, fie de pe apă: din #kaiac#canotcă sau de pe #SUP.

Chiar dacă nu vâslești, vino să susții concurenții și să te bucuri de o zi petrecută în natură, pe malul apei, printre campioni și muzică bună.

Daca iti place poti citi si: 10 curiozitati impresionante despre Romania

*Program Concurs de vâslit 10+1 #DescoperăRowmania:
București, București, căutăm campioni la vâslit.
Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Câştigătorii de la București vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 2 septembrie, la Tulcea.

Înscrierile se fac la office@rowmania.ro sau la fața locului, în dimineața concursului. Accesul este gratuit.

Picnic Rock’n’row pe Dâmbovița
11:00 – 12:30 Înscrierea participanților (pe echipe)
11:00 – 12:30 Acomodarea cu ambarcaţiunile, demonstrație de vâslit
12:45 – 13:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs (prin tragere la sorți) și ședința tehnică (instructaj)
13:00 – 16:00 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
16:00 – 16:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Picnic Rock ’n’ row este un concept Academia Rowmania, susținut de Raiffeisen Bank Romania.

Academia Rowmania este un proiect al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23 și SupAcademy România în parteneriat cu Biblioteca Naţională a RomânieiMinisterul Culturii și Identității Naționale și Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement, cu sprijinul: RADIO GUERRILLADC Communication, AQUA Carpatica, Apele Romane și BucurestiFM.

Din iunie și până în octombrie, Asociația Ivan Patzaichin (Rowmania) și SupAcademy Romania vă așteaptă la Academia Rowmania (pe lângă Biblioteca Națională), pe Dâmbovița, în fiecare seară, de luni până vineri, după 17:00, iar în weekenduri de dimineața până seara, la plimbări cu canotca și cu placa de SUP. La final de săptămână sunt organizate lecții de vâslit și SUP, competiții sportive, concerte pe scene plutitoare, seri de teatru, film și stand-up comedy.

Academia Rowmania încurajează practicarea sporturilor pe apă, iar în 2018 își propune să transforme un segment al Dâmboviței într-o apă navigabilă, demonstrând bucureștenilor că se pot bucura de un colț de natură, chiar în inima marelui oraș, între două artere de intensă circulație rutieră.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments