Prima Gală de la ,,Bravo, ai stil”: concurentele au dezamăgit jurații

Prima Gală din cadrul show-ului ,,Bravo, ai stil” a venit cu ținute nu prea încrezătoare și cu multe înțepături directe între concurente. Luiza a fost cea mai criticată de o colegă de platou cu care avea o relație bună, dar care se pare că în câteva ediții a învățat ce înseamnă competiția.

Din păcate pentru jurații care sperau la o gală liniștită, tensiunea a tins cote maxime în emisiunea, iar fata nu a menajat-o deloc pe competitoarea lor.

Aceasta i-a mărturisit că nu a avut deloc inspirație și că cel mai probabil și jurații îi vor spune că texturile folosite nu sunt deloc potrivite, iar nici coafura aleasă nu este una care s-ar nimeni cu contextul ales.

Cu toate astea, fetele au auzit mai apoi numai cuvinte de laudă la adresa lui Iris din partea specialiștilor. Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Alex Abagiu au stabilit că roșcata a avut chiar una din cele mai bune vestimentații din platou și din evoluția sa în emisiunea de la Kanal D 2, fiind astfel dezamăgiți de părerea incorectă a Luizei.

„Iris: Încercam să-mi formez o părere. Nu știu, bănuiesc că ai vrut să faci ceva actual, dar nu ți-a ieșit absolut deloc.
Luiza: Am vrut să fac ceva al meu, nu am vrut să fac ceva actual sau din trecut, am vrut să fiu eu.
Iris: Ok, nu știu, texturile, croiul, materialul, culorile. Asta cu asortatul pantofilor cu mănușile nici măcar nu ți-a ieșit, pentru că sunt două nuanțe complet diferite. Ăla bate într-un turcoaz, smarald, ăla e verde. Nu, și coafura…
Luiza: Nu-ți place coafura? E superbă, le mulțumesc fetelor și pentru machiaj și pentru coafură, mi se par wow.
Iris: Îmi place coafura, dar nu în acest context”, a fost discuția dintre cele două.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments