Șerban Cazan a semnat producția muzicală pentru remake-ul piesei ,,Praise You” cu Rita Ora: acesta lucrează la noul album Rag’n’Bone

Succes uriaș pentru Șerban Cazan.

Reușită uriașă pentru Șerban Cazan! Artistul a semnat producția muzicală pentru Rita Ora și FatBoy Slim. De asemenea, între timp lucrează și la albumul Rag’n’bone.

Producătorul muzical și compozitorul cu care Smiley a început HaHaHa Production a semnat ca reprezentant ROMDROPS producția piesei ,,Praise You”, cântată de celebra Rita Ora.

Mai mult decât atât, în urmă cu puțin timp Kames Carter, Ofenback și James Blunt au lansat melodia ,,Can’t forget you” co-produsă de Șerban Cazan și co-scrisă de Vladimir Chopsticks.

,,E foarte plăcut să vezi cum toată emoția asta a necunoscutului se transformă în puterea ta cea mai mare, probabil cel mai frumos sentiment trăit vreodată de mine în legătura cu muzica. Am constatat că indiferent de piață, de nivel, de succes, și artiștii străini trec prin aceleași struggle-uri ca artiștii noștri, aceleași emoții, aceleași frici, aceleași bucurii.

Mă simt binecuvântat că am ocazia să lucrez cu nume imense din industria muzicală internațională. Vă anunț în exclusivitate un proiect la care am lucrat foarte intens în ultima perioadă în Londra, viitorul album al lui Rag’n’Bone Man.

A fost un an intens, plin de întâlniri, experiențe, sesiuni de creație la care până nu demult nici măcar nu îmi permiteam să visez. Aș putea aminti aici de exemplu: Anne – Marie, Tom Walker sau Ella Henderson. Stați pe aproape … vin una câte una„, povestește Șerban Cazan, unul dintre cei mai valoroși, premiați și respectați producători muzicali din România.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments