1.500 de locuitori au lăsat mesaje în Copacul Dorințelor Comunității Sectorului 6

”Mai mult verde”, ”Să mergem zilnic cu bicicletele”, ”Să zâmbim mai des” – sunt mesajele trimise de români în Copacul Dorințelor Comunității Sectorului 6.

1.500 de locuitori au lăsat mesaje în Copacul Dorințelor Comunității Sectorului 6, în cadrul evenimentului realizat de One Night Gallery și co-finanțat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în cadrul Proiectului Cultura 2023.

Copacul Dorințelor a fost o instalație interactivă care a adus în același loc speranțele și dorințele celor care fac parte din comunitatea Sectorului 6 al Capitalei. Proiectul co-finanțat de Primăria Sectorului 6 al Municipiului Bucuresti, prin Centrul Cultural European Sector 6, în cadrul Programului Cultura 2023, a fost foarte bine primit, cu 1500 de mesaje transmise de locuitori.

”Să zâmbim mai des”, ”Momente magice de bucurie și recunoștință”, ”Să fie zăpadă de săniuș”, ”Mai mult verde”, ”Să mergem zilnic cu bicicletele”, ”Fericire pentru toată lumea și să nu plece nimeni supărat” sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Acestea au sosit sub formă de sms pe un număr de telefon dedicat evenimentului.

Mesajele au fost ulterior preluate pe un ecran animat înalt de 6 metri, unde s-au transformat în ramuri virtuale, proiectate în timp real și au putut fi văzute de toți cei prezenți în parc între orele 11:00 și 22:00, atât sâmbătă, cât și duminică.

Copacul Dorințelor Comunității Sectorului 6 este un proiect câștigat de One Night Gallery – o platformă culturală și educațională al noilor arte prin tehnologii emergente – în cadrul Proiectului Cultura 2023.

Proiectul vine în întâmpinarea publicului dornic de experiențe artistice de artă new media și a fost gândit pentru a activa audiențe de toate vârstele, dornice de manifestări artistice moderne, bazate pe tehnologie digitală.

Foto: One Night Gallery

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments