Bruce Willis suferă de demență frontotemporală: starea actorului s-a agravat

Fanii lui Bruce Willis sunt șocați de noile detalii aflate despre starea de sănătate a actorului. Bărbatul suferă de demență frontotemporală, iar familia este din ce în ce mai îngrijorată din această cauză.

Demența afectează peste 50 de milioane de oameni la nivel mondial, iar din acestea 10% reprezintă cazurile de demență frontotemporală.

Mai exact, este vorba despre o boală neurodegerativă, înrudită cu Alzheimer, care poate duce la modificări de comportament sau dificultăți de vorbire sau de mișcare pentru persoana diagnosticată.

Actorul american în vârstă de 67 de ani a suferit inițial o afazie, dar de anul trecut „boala lui Bruce a progresat şi avem acum un diagnostic mai precis: demenţă frontotemporală”, au transmis apropiaţii săi într-un comunicat.

Familia lui Bruce Willis

„Familia noastră vrea să înceapă prin a ne exprima cea mai profundă recunoștință pentru incredibila revărsare de dragoste, sprijin și povești minunate pe care le-am primit cu toții de când am împărtășit primul diagnostic al lui Bruce.

În acest context, am vrut să vă oferim o actualizare despre iubitul nostru soț, tată și prieten, deoarece acum avem o înțelegere mai profundă a ceea ce se confruntă”, a scris Emma Heming Willis, soția actorului.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments