1uniFEST: copiii sunt sărbătoriți de personajele lor preferate de la Itsy Bitsy

Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, Spark și Dj Dodi vin în fața copiilor pentru a-i sărbători așa cum trebuie de ziua lor. Micuții trebuie să se aștepte la provocări mari, jocuri, dans și distracție în aer liber.

Evenimentul 1iuniFEST va avea loc în Parcul Al. Ioan Cuza din București, acolo unde sunt deja pregătite surprizele și cadourile de care vor avea parte toți micuții ce vor veni însoțiți de un adult.

Mâncărurile și băuturile gustoase nu vor lipsi, întrecerile sportive sunt la ele acasă, iar plimbările cu barca pe lac sunt atracția zilei pentru cei mai aventurieri.

,,Vom petrece o zi întreagă în aer liber, într-un parc umbros și primitor, cu părinți și copii, cu familii prietene, cu muzică, dans, jocuri și joacă, vom sărbători împreună, copii mari și mici.

Timpul petrecut cu părinții este cel mai mare dar pentru copii și cea mai prețioasă amintire, care se păstrează în suflet o viață întreagă.

Și echipa Itsy Bitsy sare în sus de bucurie în fiecare an de 1 iunie, când vede zecile de mii de copii care se bucură de timpul petrecut împreună cu părinții lor!” spune Nadia Tătaru, co-fondatoarea Itsy Bitsy.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments