Descopera Bucurestiul

Mai mult decat orasul Bucuresti

Strop cu strop se face marea. În Bucureşti.

2 min read

Nu a durat mult până când am revenit la subiectul meu preferat. Parte umană a fiecăruia dintre noi. Dintre voi. Cred ca e sigura parte reală pe care mi-aş dori să o expun şi deopotrivă, să o întalnesc în ceilalţi. Umanul acela vocal, ascuns atât de bine în unii dintre noi. Oamenii au tendinţa de a arată ce vor, nu ce simt. Lăsând la o parte un subiect la care putem reveni cu o altă ocazie, aş vrea să vă prezint organizarea unui eveniment caritabil în Bucureşti. Eveniment la îndemna tuturor celor ce vor să facă o faptă bună, notabilă. A fost organizat în Parcul Moghioroş din sectorul 6, de către Crucea Roşie, duminică, 15 octombrie. Voluntarii şi organizatorii au aşteptat donaţiile între orele 11:00-14:00. Societatea Naţională de Cruce Roşie din Romania este o organizaţie umanitară abilitată prin lege să asigure asistenţă umanitară în caz de dezastre şi să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile. © Ana Maria Postelnicu

Născuta din grija de a ajuta, eventimentele organizate sunt adresate persoanelor cu nevoi speciale, omul simplu, aşa ca mine şi ca tine, putând întotdeauna să participe, să înveţe, dar mai ales, să ajute. Obişnuim să ne implicăm în lucruri uzuale, cotidiene, ce ne devin obişnuinţă şi uităm. Uităm multe. Haideţi să devenim cea mai buna variantă a noastra! De care să fim mândri!

Aşa că, oricare dintre noi se poate rupe preţ de câteva minute de lejeritate, de ocupaţie, de timpul alocat altor activităţi, pentru a face o faptă simplă, dar atât de mare pentru oamenii mici. Şi când spun “mici” mă gandesc la faptul că puţini îi cunoaştem, puţini dorim să-i cunoaştem, însă, poate vom deveni mulţi cei ce îi vom ajuta.

 

 Şi, nu uitaţi, strop cu strop se face marea!

Distribuie pe:

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

foarte frumos