Strop cu strop se face marea. În Bucureşti.

Nu a durat mult până când am revenit la subiectul meu preferat. Parte umană a fiecăruia dintre noi. Dintre voi. Cred ca e sigura parte reală pe care mi-aş dori să o expun şi deopotrivă, să o întalnesc în ceilalţi. Umanul acela vocal, ascuns atât de bine în unii dintre noi. Oamenii au tendinţa de a arată ce vor, nu ce simt. Lăsând la o parte un subiect la care putem reveni cu o altă ocazie, aş vrea să vă prezint organizarea unui eveniment caritabil în Bucureşti. Eveniment la îndemna tuturor celor ce vor să facă o faptă bună, notabilă. A fost organizat în Parcul Moghioroş din sectorul 6, de către Crucea Roşie, duminică, 15 octombrie. Voluntarii şi organizatorii au aşteptat donaţiile între orele 11:00-14:00. Societatea Naţională de Cruce Roşie din Romania este o organizaţie umanitară abilitată prin lege să asigure asistenţă umanitară în caz de dezastre şi să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile. © Ana Maria Postelnicu

Născuta din grija de a ajuta, eventimentele organizate sunt adresate persoanelor cu nevoi speciale, omul simplu, aşa ca mine şi ca tine, putând întotdeauna să participe, să înveţe, dar mai ales, să ajute. Obişnuim să ne implicăm în lucruri uzuale, cotidiene, ce ne devin obişnuinţă şi uităm. Uităm multe. Haideţi să devenim cea mai buna variantă a noastra! De care să fim mândri!

Aşa că, oricare dintre noi se poate rupe preţ de câteva minute de lejeritate, de ocupaţie, de timpul alocat altor activităţi, pentru a face o faptă simplă, dar atât de mare pentru oamenii mici. Şi când spun “mici” mă gandesc la faptul că puţini îi cunoaştem, puţini dorim să-i cunoaştem, însă, poate vom deveni mulţi cei ce îi vom ajuta.

 

 Şi, nu uitaţi, strop cu strop se face marea!

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
6 years ago

foarte frumos