Sun Plaza aprinde luminiţele de Crăciun!

Sun Plaza aprinde luminiţele de Crăciun!

Ce-i mai frumos in viata decat sarbatorile de iarna? Pentru mine nimic. Imi place tare mult atmosfera din perioada Craciunului, cadourile,

Sun Plaza aprinde luminitele de craciunspiritul,  decoratiunile, toate imi creaza o stare de bine si ma fac sa ma simt in fiecare an copil, pe voi nu?

Rasfoind paginile de Facebook asa cum face toata lumea in aceasta era unde Social Media este pentru noi  a 2-a viata am descoperit evenimentul creat de cei de la Sun Plaza si am zis sa merg si eu, cred ca o sa fie interesant, pe cel de anul trecut l-am ratat si imi pare rau, sunt sigur ca a fost ceva asemanator si anul trecut!

Hai sa vedem ce spun cei de la Sun Plaza despre eveniment:

Care este cel mai frumos lucru care se poate întâmpla în prag de sărbătoare? Hai, toată lumea în cor: „Aprinderea luminiiiiţelor de Crăciun!”.

Anul acesta furăm startul, atât de entuziasmaţi suntem. Aşa că joi, 16 noiembrie, începând cu ora 19:00, te aşteptăm pe Esplanada Sud ca să ne facem împreună încălzirea. Cum “sărbătoare” înseamnă voie bună cât cuprinde, am pregătit câteva surprize care te vor face să sari în sus de bucurie. Tu trebuie:
• Să ai rimele la tine, că vei cânta alături de CTC. Acum e momentul să dai ce ai mai bun!
• Să simţi muzica celor de la Trupa Vunk, care vor susţine un super concert live. Într-un cuvânt: zbenguialăăă!
• Să te pregăteşti să vezi cele mai tari acrobaţii pe motociclete. Infernal Varanne Riders o să te lase fără cuvinte, la propriu. Hai, curaj!
• Să îţi iei prietenii cu tine, pentru că MC Shurubel Offişăl va anima atmosfera pe toată durata evenimentului. Ahăm, Shurubel am zis!
• Să te asiguri că ai bateria full la telefon, ca să imortalizezi show-ul de lumini şi să strigi după Crăciun cât poţi tu de tare. Crăciuuun?
Hai, party să fie! Te aşteptăm!

Tu ce parere ai despre sarbatorile de craciun? Asteptam comentariile tale!

Descopera Bucurestiul

Facebook: https://www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments