„London Eye” de Bucureşti

         Daca-ar fi să mă întrebi pe mine, toamna e anotimul cel mai urât de oameni. De ce? E prea puţină vară, mereu e prea puţin timp alocat activităţilor şi vacanţelor, planurile nu ne ies de fiecare dată aşa cum ne-am propus şi, deodata, te trezeşti că vine septembrie. Unii încep şcolile. Vine octombrie. Alţii încep facultatea. Să nu mai vorbim de cei ce muncesc pe toată perioada verii. Pare trist. Doar pare. Indiferent de nebunia unei veri, de căldura nopţilor şi de timpul liber, toamna poate fi cel puţin la fel de interesantă. Pentru cei pasionati de plimbări, apar noi peisaje, noi culori la orizont. Parcurile din Bucureşti pot deveni adevarate poveşti nescrise odată cu venirea toamnei. Avem nevoie doar de timp pentru a le vizita. Pentru cei ce folosesc parcul drept metodă de relaxare şi de a citit o carte, toamna pare ideală. Cu un strop de curiozitate şi un bun camarad de plimbare, o după-amiaza petrecută în parc, toamna, ajută fiecare om sa se relaxeze.

 

Într-o zi liberă, am luat la pas Lacul Tei, fiind cel mai curioasă, de acea roata, acel mic London Eye ce-ţi oferă imagini din plin, cu Bucureştiul. Parcul este dedicat activităţilor pentru copii, găsindu-se acolo tot felul de jocuri gonflabile, carusel cu ponei, altul cu lanţuri, inclusiv o aşa zisă casă a groazei.

Clar, obiectivul meu era priveliştea unui Bucureşti plin de culori, într-o plină zi cu soare. Referitor la preţuri, ar trebui să ştiţi că roata cea mare este cea mai scumpă opţiune: 20 de lei pentru o cursă ce durează undeva la 20 de minute. Suficient timp pentru a analiza imaginea complexa a împrejurimilor. Programul e de marţi până vineri între 10:00 şi 21:00, iar sâmbătă şi duminică între 10:00 şi 22:00. Din păcate pentru peisajul actual, dar din fericire pentru viitor, planurile pentru a reface Parcul Tei sunt în plină dezvoltare, în momentul de faţă lucrându-se de zor la proiect.

Foto: http://www.skyscrapercity.com

       Indiferent de perioadă, de anotimp, de vreme sau timp, avem nevoie de o gură de aer proaspăt. Indiferent de ce înseamnă pentru fiecare dintre noi acest lucru. So, guys, go for it!

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments