Bucureștenii, invitați să gătească împreună cu MM Stoica mâncare caldă pentru 500 de cățeii, la Adăpostul Speranța

Dacă iubeşti căţeii şi vrei să adopţi unul, sau vrei doar să petreci câteva ore cu animalele, Adăpostul Speranța din București te așteaptă la un eveniment în care poţi să le pregătești o masă caldă blănoșilor.

Sâmbătă, 3 februarie, la Adăpostul Speranța din București are loc evenimentul lunar “Tocăniță pentru toți Bobiţă”.

Voluntari, angajați, persoane publice şi oamenii obișnuiți gătesc o masă caldă pentru cei 500 de căței de acolo. Prin urmare, vă invităm să mergeți. Puteți găti, puteți alinta cățeii, puteți face o donație, puteți pleca acasă cu un prieten pe viaţă.

Mihai Stoica și Teodora Stoica se alătură seriei „Tocăniță pentru toți Bobiță”

Cunoscut pentru activitatea sa în fotbal, dar și ca mare iubitor de animale, Mihai Stoica va lăsa pentru câteva ore tacticile de fotbal pentru tehnicile de gătit.

“Sunt multe povești care te inspiră în acest adăpost, dar îmi rămâne mereu în minte forța incredibilă de revenire de care a dat dovadă Levănțica. Sunt câini care au trecut prin momente grele, iar salvarea lor au fost cei de la Speranța, o mână de oameni care fac minuni pentru ei. Mai departe ține de noi, de cei de acasă, să le fim alături, să-i ajutăm cum putem fiecare și să aducem acești prieteni în viețile noastre. Un câine te ajută să fii mai relaxat , mai activ, mai sănătos, poate fi supereroul unei familii. Fac apel și către alții să doneze și să meargă la adăpost și să întindă o mână de ajutor”, a declarat Mihai Stoica.

Evenimentul din 3 februarie se desfășoară între orele 9.30-13.00 și este deschis publicului larg, atât celor care își doresc să adopte un câine, cât și celor care vor să le ofere afecțiune și să petreacă timp cu prietenii patrupezi ai adăpostului.

La Adăpostul Speranța, care are în prezent peste 500 de câini, animalele salvate de pe străzi sunt tratate, sterilizate, microcipate, în clinica proprie, iar până la găsirea unei familii, au acces la locuri de joacă și la alte facilități din adăpost.

Dincolo de o masă caldă și gustoasă, mai ales în sezonul rece, câinii din Adăpostul Speranța au nevoie de familii. Mai multe detalii despre adopție, voluntariat sau alte forme prin care îi poți susține, pe www.adapostulsperanta.ro.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments