Cristian Onețiu intră în arena literară cu un proiect special

Cristian Onețiu, antreprenor cunoscut publicului larg în calitate de investitor la emisiunea „Imperiul leilor”, Andy Szekely, antreprenor, arhitect în educație și leadership training, și Simona Macovei, scenaristă cunoscută pentru seriale precum „Pariu cu viața”, „Aniela” și „Regina”, au lansat împreună un proiect unic pe piața de carte din România, un ghid de transformare personală ascuns într-un roman atractiv menit să inspire cititorii români să acționeze.

Cartea se adresează publicului larg, tuturor celor interesați de dezvoltare personală și profesională, indiferent de vârsta și industria în care activează. Astfel, nu este deloc surprinzător că evenimentul de lansare de la librăria Diverta Lipscani a adus împreună peste 200 de persoane cu experiențe și expertize diferite, de la antreprenori și jurnaliști, la secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană, sosit direct de la aeroport.


Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, autorii Bookzone au răspuns la întrebări, au semnat autografe și au făcut fotografii cu spectatorii.

Întrebați despre obiceiurile care le-au adus succesul pe plan profesional, ei au recomandat frameworkul SHIFTSET. Un cadru de referință dinamic, SHIFTSET te ajută să identifici în ce tip de mindset trăiești (Resemnat, Reprimat, Rezilient sau Realizat), dar și cum poți adopți o mentalitate care te va purta pe drumul dorit, lăsând în urmă obiceiurile care îți sabotează eforturile.

„Viața nu prea ține cont de cât de pregătiți suntem noi pentru o schimbare, ea pur și simplu ne provoacă să facem un salt. Noua mea carte numită Cum mi-am schimbat viața în patru zile a fost și pentru mine un astfel de salt în gol, la capătul căruia nu știam ce mă așteaptă. Dar, cu ajutorul Simonei și a lui Andy, am reușit să ajung coautor al unei povești minunante, în centrul căreia se află termeni ca importanța schimbării mentalității sau trecerea de la un mindset fix la SHIFTSET” a declarat Cristian Onețiu într-un video publicat pe rețelele sociale.


0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments