Târg de ciocolată în București, în acest weekend

Imagine de NoName_13 de la Pixabay

În perioada 17-19 noiembrie 2023, Ghica House, din Centrul Vechi, își deschide porțile pentru cel mai mare festival de ciocolată din România, Chocolate Saga.

Vor fi lansate colecții de dulciuri de sărbători, globulețe și decorațiuni de brad din ciocolată, tableta de ciocolată din aur, colecțiile raw vegane 100% românești, bomboane cu zmeură, sfeclă, pătrunjel și cătină.

Cele trei zile de târg vor fi animate de 16 demonstrații live susținute de cei mai talentați maeștri ciocolatieri români și 4 ateliere pentru public, în care vom experimenta pictură în ciocolată, cum se fac pralinele și modelaje pentru turtă dulce.

Unii dintre cei mai vechi maeștri specializați pe deliciile vegane și fără zahăr sunt Carmela Dragomir, deținătoarea cofetăriilor Delice& Dulcelle și chef Stefan Nita.

Prima va prezenta la târg primele praline raw, precum și o colecție unica pentru sărbători, de la globuri umplute cu creme delicioase și naturale până la tablete artizanale, iar brandul  RA.I by Ștefan Niță lansează o colecție de deserturi 100% vegană, fără zahăr, gluten sau lactoză.

Sweeteria aduce la această ediție Chocolate Saga „pralina perlă”, premiată în cadrul Black Sea Fish Festival – o pralină din ciocolată albă fără zahăr, cu ganache de lămâie și spirulină cruncky, realizată în colaborare cu ciocolatier Vlad Niculescu.

Spiritul Crăciunului vine la Chocolate Saga prin arome inedite de scorțișoară și portocală, imbinate perfect cu aroma ciocolatei, prin colecții de praline create special pentru Sărbătorile de Iarnă – Vlad Niculescu îmbină perfect arta unui gust desăvârșit cu bucuria unui înveliș vesel și inedit.

Cosmetice pe bază de cacao

Théobroma Secret Cacao este o marcă de produse cosmetice care își extrage eficacitatea din proprietățile extraordinare ale fructului de cacao organic.

Combinând cunoașterea profundă a acestui ingredient magic cu un angajament de neclintit pentru calitate, Théobroma Secret Cacao redefinește frumusețea naturală, îngrijirea pielii și luxul, într-un mod pur și autentic.

Toate produsele Théobroma sunt vegane, netestate pe animale și compuse din până la 99% ingrediente naturale, garantând astfel un nivel superior de calitate și respect pentru natură.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments