TV1000 difuzează „Săptămâna Tom Cruise” în perioada 13-19 noiembrie

Săptămâna Tom Cruise aduce la TV1000 în perioada 13-19 noiembrie, în fiecare zi, de la ora 22.00, filme de colecție care sărbătoresc cariera unui actor extrem de talentat, simbol al cinematografiei contemporane, care a apărut în zeci de blockbustere și a reușit să își construiasă o carieră impresionantă.

Tom Cruise este un simbol cultural global, care a dat viață unor personaje memorabile – Jerry Maguire, Maverick, Jack Reacher, Ethan Hunt, sunt doar câteva.

După ce a cunoscut un succes extraordinar ca actor, a devenit și producător de film, iar în carieră sa de peste patru decenii, Tom Cruise se poate mândri cu trei nominalizări la Oscar® și trei premii Globul® de Aur câștigate.

TV1000 vă invită să urmăriți o selecție de filme care merită revăzute pentru interpretarea sa inegalabilă în rolul principal și acțiunea originală.

Săptămâna Tom Cruise

Pregătiți-vă pentru o săptămână plină de suspans și aventură, urmărind cariera celebrului Tom Cruise, o adevărată legendă a Hollywoodului, cu atâtea roluri memorabile – de la uluitorul „Raport special”, în care prezice crime, până la „Războiul lumilor”, în care se luptă cu o invazie extraterestră. Într-un alt rol legendar, Cruise gonește amețitor în „Zilele Tunetului”, iar în „Vanilla Sky – Deschide ochii”, personajul lui enigmatic pune la îndoială granițele realității.

Nu ratați acțiunea neobosită din „Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!” și lăsați-vă uluiți de cascadoriile incredibile din „Misiune: Imposibilă. Declinul”. Rămâneți pe TV 1000 pentru o săptămână întreagă de filme care au scris istorie și care vă dau întâlnire cu un actor uriaș – nimeni altul decât Tom Cruise!

Jack Reacher: să nu te întorci niciodată! (acțiune, 2016)

Povestea fostului agent Jack Reacher continuă. El ajunge la Washington pentru a se întâlni cu maiorul Susan Turner, care, în mod neașteptat, a fost arestată pentru spionaj. Jack își va risca viața pentru a rezolva o serie de crime.

Aspectul lui Tom Cruise diferă radical de fostul polițist militar blond, înalt de 6 picioare (1,82 m), din romanele lui Lee Child, dar s-a descurcat cu brio în acest rol.

Raport special (acțiune, 2002)

John Anderton este unul dintre cei mai buni agenți din departamentul de prevenire a criminalității. În 2054, sunt dezvăluite crime care nu au fost încă săvârșite, iar criminalii care nu au făcut rău nimănui sunt reținuți. Într-o zi, Anderton devine acuzat.

Steven Spielberg s-a consultat cu oamenii de știință pentru a crea cea mai precisă descriere a lumii viitoare și i-a angajat pe cei mai buni doisprezece contorsionişti din întreaga lume pentru a filma scena cursului de yoga futurist.

Războiul lumilor (science fiction, 2005)

Filmul surprinse invazia extratereștrilor pe Pământ și este un al SF clasic care poartă semnătura lui Steven Spielberg. Ray, un muncitor portuar divorțat, încearcă să-și salveze familia aflată în epicentrul invaziei extraterestre.

Filmul este o adaptare liberă a legendarului roman science-fiction al lui H.G. Wells.

Zilele tunetului (acțiune, 1990)

Ambițiosul concurent Cole Trickle este cel mai promițător debutant al sezonului. O cursă cu principalul său rival duce la un rezultat neașteptat, schimbând pentru totdeauna viața eroului.

Filmul a marcat primul rol al lui Nicole Kidman la Hollywood și începutul relației ei romantice cu Tom Cruise.

Vanilla Sky (dramă, 2001)

După un accident teribil, realitatea și iluziile se impletesc în mintea lui David Aames. David se confruntă cu o problemă complexă: să înțeleagă unde se află adevărul, ficțiunea, trecutul și prezentul.

Filmul este un remake al thriller-ului spaniol Deschide ochii (Abre los ojos). Penelope Cruz a jucat rolul principal feminin în ambele filme.

Misiune: Imposibilă. Declinul (acțiune, 2018)

A șasea parte a celebrei francizei, în care Tom Cruise este Ethan Hunt, un agent invincibil și împreună cu echipa sa vor face o nouă încercare de a preveni un dezastru masiv, care ar putea provoca moartea a milioane de oameni.

Tom Cruise a interpretat în mod tradițional aproape toate cascadoriile personajului său. De exemplu, pentru scena cascadoriei HALO (High Altitude Low Opening) din film, s-a antrenat un an întreg.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments