BREAKING NEWS. Incendiu de proportii în București! Mesaj RO-ALERT a fost trimis!

Un incendiu de proportii mari a izbucnit joi seară în Bucuresti, Sector 3, mai exact pe strada Ilioara. Un mesaj RO-ALERT a fost trimis de catre autoritati

Joi seara in Sectorul 3 al orasul Bucuresti pe strada Ilioara a izbugnit un incendiu de proportii la Fabrica de Electromontaj, cu degajari mari de fum. Autoritatile recomanda evitarea zonei si eliberarea cailor de acces pentru a permite accesul autospecialelor .

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a declarat că nu există victime.

Domnul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul de Interne a declarat ca nu exista victime.

„Sunt mai multe forțe la fața locului. Situația va intra sub control, în scurt timp. La acest moment nu avem victime și nu avem informații cu privire la victime. Ținem legătura cu colegii de la fața locului. Important este că informațiile spun că vor ajunge să controleze situația în scurt timp”, a declarat Raed Arafat la Digi 24.

20 de autospeciale de stingere, 2 autoscari si un echipaj de descarcerarea, un echipaj CBRM si 2 masini SMURD au fost trimise la fata locului.

Știre în curs de actualizare.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments