Cock de Mike Bartlett – pe 24 noiembrie, la Excelsior

Pe 24 noiembrie, ora 19:00 la Teatrul Excelsior, puteţi vedea „Cock” de Mike Bartlettun spectacol al Teatrului Stela Popescu în regia lui Tony Adam Horaţiu şi scenografia Mădălinei Mihai. În distribuţie : Tudor Cucu Dumitrescu, Cristian Neacșu, Ştefania Cîrcu, Cătălin Frăsinescu.

Piesa lui Mike Bartlett vorbește despre iubire și despre puterea noastră de a înțelege formele și complexitatea acestui sentiment. Mai presus de toate însă, „Cock” aduce în fața noastră o serie de întrebări esențiale. Avem curajul să fim cine suntem cu adevărat? Avem îndrăzneala de a ne trăi propriul adevăr? Suntem în stare să ne asumăm alegerile și să ieşim din zona de confort ?

Societatea contemporană se schimbă cu rapiditate, iar teatrul contemporan are datoria de a aduce în fața spectatorilor problemele cu care aceasta se confruntă. Astfel, identitatea de gen este astăzi un subiect extrem de actual, care necesită o abordare corectă, pe măsura complexității lui.

Spectacolul „Cock” aduce în prim plan triunghiul dramatic de relaționare, în care ne-am aflat fiecare dintre noi, asumându-ne, de cele multe ori inconștient, unul dintre cele 3 roluri: victimă, salvator sau persecutor. Construit într-o structură cinematografică, spectacolul împletește lupta și suferințele personajelor cu situațiile comice, într-un ritm alert, ce-l va face pe spectator să rămână implicat până la final.

Să lupți / să renunți? Să accepți / să refuzi? Să pleci / să rămâi?

Răspunsul rămâne a fi dat de fiecare spectator.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments