America Express 2023: frații Gavril au câștigat prima amuletă din Columbia

Spre surprinderea tururor, frații Gavril au reușit să pună mâna pe a doua amuletă din competiție pentru ei și prima din Columbia. Noua etapă se pare că a venit cu mare noroc pentru Jean și Dinu, care au reușit să obțină și un joker pe Drumul Aurului.

Ei au participat la șase jocuri, dintre care au câștigat două pe tot parcursul show-ului. În jocul de amuletă din ediția din 26 februarie au participat Puya și Melinda, Jean și Dinu și trupa Andre.

Concurenții s-au întrecut într-un joc inspirat de unul inventat de oamenii din Columbia, dar cu mici plusuri care să le facă viața mai complicată.

Aceștia au trebuit să demonstreze că se cunosc foarte bine, timp în care erau nevoiți să facă și o probă fizică. Iată că răspunsurile corecte au adus în cele din urmă victoria echipei formate din cei doi frați, lucru care i-a uimit pe toți cei din concurs care nu se așteptau la un astfel de deznodământ.

„În sfârșit, am câștigat și noi a doua amuletă după opt jocuri jucate”, a spus Jean Gavril.„Frații au câștigat jocul de amuletă, spre surprinderea tuturor, chiar și a lor cred”, a spus Cătălin Bordea.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments