America Express 2024 a început: cele două echipe au plecat în aventură

America Express 2024 a început, dar doar pentru concurenți. Aceștia au luat piept deja cu primele probe și au ajuns pe tărâmul necunoscut, dar greutățile prin care trec acum vor putea fi urmărite pe micile ecrane de anul viitor.

Cele nouă echipe și-au luat adio de la telefonul mobil și conexiunea cu cei dragi și au pornit spre experiența care le va schimba cu siguranță viață. Mai exact, vedetele au părăsit România în urmă cu două zile, dar înainte de a se urca în avion spre ,Drumul Soarelui’ au transmis câteva mesaje în mediul online.

Amintim că din echipe fac parte: Alexia și Aris Eram, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică și Cătălin Țăciu, Iulia Albu și Mike, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu și Ada și Antoaneta Galeș.

„Let’s go! America de Sud venim!”, a spus fiica Andreei Esca în ultimul InstaStory postat.

,,Bună dimineața tuturor oamenilor treji la această oră, la 2 dimineața! A venit momentul să plec la muncă în străinătate. O să plec, sper cât mai mult în America de Sud”, a afirmat Ionuț Rusu.

„Bună dimi! Ne-am trezit și plecăm spre America… Express bineînțeles. Să ne țineți pumnii!”, a spus Edward Sanda.

„Mulțumim tuturor pentru mesaje, gânduri și încurajări! Let’s do this!”, a scris Giulia într-o fotografie postată pe InstaStory.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments