Asociația Parcul Natural Văcărești îi invită pe bucureșteni să se alăture în explorarea și conservarea Pajiștii Petricani: ”Vă invităm la un eco-bioblitz”, sâmbătă, 4 noiembrie

Foto: Facebook / Asociația Parcul Natural Văcărești

Asociația Parcul Natural Văcărești organizează un eveniment de tip eco-bioblitz și îi invită pe bucureșteni să se alăture în explorarea și conservarea Pajiștii Petricani.

„Haideți să descoperim și să îngrijim Pajiștea Petricani, o puțin cunoscută comoară verde al Bucureștiului! Sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 10, vă invităm la un eco-bioblitz. Poate vă sună puțin complicat, dar nu este”, precizează sursa citată pe Facebook.

Evenimentul va combina acțiuni de ecologizare cu ocazia de a admira și proteja Pajiștea Petricani.

Participanții vor colecta deșeuri rămase pe pajiște și vor avea ocazia să descopere și să observe păsări, fluturi și broscuțe în habitatul lor natural.

Punctul de întâlnire pentru eveniment este Aleea Ștrandului Tei, în fața sediului Romsilva, și puteți găsi coordonatele GPS aici.

Pentru a participa, este necesar să completați un formular disponibil aici.

Pajiștea Petricani, situată în apropierea sediului Romsilva, în vecinătatea Șoselei Petricani, este un loc important pentru biodiversitate și se străduiește să devină o arie naturală urbană.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments