BarbenHEIMER Party pe 18 august la #ALTFEL – Herăstrău

Premierele filmelor ,Barbie’ și ,Oppenheimer’ au făcut vâlvă în toată lumea, mai cu seamă după ce cinefilii s-au îngrămădit la cinematofrafe pentru a le vedea la scurt timp. Iată că acum bucureștenii au parte de o petrecere ce îmbină detalii din ambele pelicule care au făcut gălăgie la nivel mondial.

,Barbie’ și ,Oppenheimer’ au în comun doar anul premierelor, dar în realitate se află la poluri total opuse și au diferențe de la cer la pământ.

Cu toate astea, mulți curioși volatili le-au încercat pe amândouă, iar acum organizatorii unei petreceri au făcut posibilă o tematică din ambele. Dacă te afli printre cei care au fost plăcut impresionați măcar de unul din pelicule, vino la petrecerea deosebită de la #ALTFEL din Herăstrău.

Nu contează statusul amoros, social sau scopul pentru care poposești pe aici ori vârsta. Contează doar să vii cu chef de distracție. Un detaliu important pentru cei care urmează să petreacă într-un stil Barbie – Oppenheimer este că există un dress code black & pink.

  • Locație: #ALTFEL – Herăstrău
  • Biletele se găsesc pe Entertix & Blizzup App
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments