Bucharest Tech Week ediția a 7-a: antropologul digital Rahaf Harfoush, membră a echipelor de comunicare ale lui Barack Obama și Emmanuel Macron, prezentă eveniment

Celebrul antropolog digital Rahaf Harfoush, care face parte din echipele de comunicare ale lui Barack Obama și Emmanuel Macron, va fi prezentă la Bucharest Tech Week în ediția a 7-a a evenimentului.

Aceasta este prima conferință de business care deschide săptămâna tehnologiei în data de 22 mai. Specialista va aborda o temă de actualitate și anume obstacolele pe care le întâlnesc companiile în perioade de criză și despre cum se pot depăși acestea printr-un leadership de calitate. 

Amintim că Rahaf Harfoush este fondator și director executiv al Institutului de Cultură Digitală Red Thread, o rețea internațională formată din strategi, designeri, antrepologi, cercetători, fotografi și producători care au ca scop explorarea implicațiilor primei culturi digitale globale asupra modului în care ne trăim viața.

Cea din urmă își va susține sesiunea de început în cadrul Bucharest Tech Week, festival care transformă transformă în fiecare an Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei în perioada 22-28 mai.

Structura Bucharest Tech Week 2023 include:

⦁ cinci summituri de business, care au loc între 22 și 26 mai, la NORD Events Center by Globalworth (Strada George Constantinescu 4B, București) 
și  
⦁ Tech Expo, expoziția B2C dedicată soluțiilor IT&C și produselor de înaltă tehnologie, desfășurată între 26 și 28 mai, la Romexpo, Pavilion B1. 

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments