Cei mai buni actori de stand-up comedy din România: cum le-a schimbat Capitala viața?

Cu siguranță deja toată România a aflat de conceptul stand-up-ului, iar cei mai mulți abia așteaptă serile de râsete și voie bună din cadrul unor astfel de evenimente. Iată care sunt cei mai buni actori de comedie din țară și cu ce gânduri au ajuns în București!

Costel (Constantin Bojog): a absolvit Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, dar înainte de a-și urma pasiune a terminat Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica din Bucureşti. El este originar din Bacău, dar cu siguranță Capitala i-a schimbat total viața și l-a ajutat să dețină succesul.

Vio: acesta a început să facă primii pași în carieră în anul 2004, încurajat de câțiva actori străini care țineau deja primele show-uri în cadrul Teatrului Național. Amintim că acesta alături de Teo și Costel au deschis în 2009 cel mai bine cotat club de stand-up comedy – Club 99.

Teo: el este ultimul din perechea fabuloasă și deja bine cunoscută de comedianți. Actorul a legat strâns o prietenie cu Vio și Costel, iar rapid materialele lui au devenit deja celebre pe internet. Astfel, din anul 2006 a început să se dedice total meseriei de actor de stan-up comedy și să se bucure de succes.

Micutzu: acesta s-a născut la Focșani, acolo unde a absolvit Liceul de Artă ,,Gheorghe Tattarescu”, ulterior a făcut actoria la UNATC în Capitală.

Sergiu Floroaia: el este unul dintre puținii actori de comedie născuți în București. Cel din urmă a avut același parcurs ca iubitul trio format din Teo, Vio și Costel. Mai exact, a început să practice stand-up-ul aproximativ în 2006.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments