Cel mai mare burger din București se găsește la B3TON RestoBar: cântărește 10 kilograme

B3TON RestoBar este renumit în Capitală pentru burger-ul uriaș pe care îl are în meniu. Alegerea aceasta este una potrivită pentru un grup de prieteni sau o familie mai mare care dorește să se bucure de o călătorie culinară deosebită.

Poate puțini știu, dar 3-ul din denumirea locației reprezintă misiunea din prim-plan: mâncare delicioasă, băuturi tari și oameni cool, conform descrierii de pe site-ul oficial.

Provocarea a început în 2017, iar acum restaurantul se poate bucura de clienți de-ai casei care aleg frecvent să vină aici pentru o masă gustoasă într-un weekend relaxant.

Acesta se află pe Bulevardul Mărășești Nr. 2B Bloc C, Scara 3 Parter. Pentru localnici, el poate fi găsit simplu într-un drum prin Parcul Carol. Burgerul-minune cu care se laudă locația poate fi de 5 sau 10 kilograme și se poate precomanda cu cel puțin 3 zile înainte.

Preparatul are la bază carne de vită Black Angus, brânză Gouda, roșii, salată verde, castraveți murați, ceapă roșie și sosuri.

Cei interesați trebuie să știe că cel de 5-6 kilograme (recomandat pentru 10/12 persoane) costă 500 de lei, iar cel de 9/10 kilograme (recomandat pentru 23-25 de persoane) costă 800 de lei. Desigur că în acest preț sunt incluse porțiile de cartofi cu pătrunjel și usturoi, după rețeta chef-ului locației.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments