Chefi la cuțite, ediția din 2 octombrie: Monica Iliescu a părăsit competiția

Ediția cu numărul 19 a emisiunii ,Chefi la cuțite’ a venit cu o nouă eliminare. Din păcate, echipa lui Cătălin Scărlătescu este lovită din nou de soartă și după duel și proba individuală trimite un participant acasă.

Monia Iliescu este cea care a reușit în ediția de ieri, 2 octombrie, să primească cel mai mic punctaj și astfel să spună adio concursului de la Antena 1.

Proba a fost din nou una dificilă, mai cu seamă că fiecare echipă a gătit două feluri de mâncare cu câte 4 ingrediente și câte 4 culori. Ulterior, regulile s-au schimbat pentru lupta individuală.

„Astăzi sunteți doar voi singuri, gătiți fiecare individual, așa că o să vă dau la jumătate: 6 elemente pe fiecare farfurie. Atenție, elemente pe farfurie, nu ingrediente. De exemplu startere sau amuse bouche.

Ideea este să se vadă dibăcia voastră în 6 feluri de mâncare diferite. Voi știți foarte bine că chefii apreciază munca voastră, apreciază creativitatea. Voi asta trebuie să folosiți în cele 6 elemente, libertate și creativitate”, a fost vestea surprinzătoare dată de Irina Fodor.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments