Comediantul Ari Shaffir ajunge pentru prima oară în România: spectacol la Sala Radio pe 13 mai

Ari Shaffir ajunge pentru prima oară în țara noastră! Artistul american de stand-up comedy urmează să întâmpine cu drag românii în cadrul unui spectacol la Sala Radio pe data de 13 mai.

Poate puțini știu, dar Ari are descendenți originari din România. Cu toate astea, nu a ajuns niciodată aici, dar este mai ales cunoscut în întreaga lume pentru emisiunile sale de pe Netflix, Comedy Central sau YouTube.

De asemenea, bărbatul este prezent în cele mai multe podcast-uri realizate de Tom Segura sau The Adam Carolla Show. Mai mult decât atât, podcast-ul propriu numit ,Skeptic Tank’ are deja peste 10 ani de existență și a depășit recent pragul de 500 de episoade.

Iată că Shaffir a decis să facă show și în București, așa că promite o excursie de subiecte inconfortabile abordate din perspective nepoliticoase și originale pe care spectatorii să nu le uite prea curând.

Bilete Ari Shaffir la București

Categoria 1 – 264,88 lei
Categoria 2 – 211,9 lei
Categoria 3 – 158,93 lei

  • Folosirea de telefoane mobile, camere foto/video sau orice alt tip de dispozitive pentru înregistrarea audio-video nu va fi permisă în sala de spectacol.
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments