Concurs 5 TO GO “Pune-ti semnătura pe 1.000.000 de pahare ”: artiștii câștigători se anunță pe 15 mai

5 to go și Radio Guerilla au venit cu un concurs deosebit care cu siguranță a fost pe placul artiștilor iubitori de cafea. Cei din urmă au fost nevoiți să își testeze creativitatea și să încerce să facă desene speciale cu anumite teme pentru 1.000.000 de pahare care vor apărea în tot orașul în cafenelele 5 to go.

De asemenea, cei care au participat așteaptă cu mare nerăbdare numele câștigătorului care urmează să primească și suma de 3.000 de euro.

,, @5togo și Radio Guerrilla lansează creativilor din toate colțurile țării cea mai mare provocare de design: pune-ți semnătura pe 1.000.000 de pahare 5 to go! În plus, poți câștiga, nu-i așa, și 3.000 de euro. Să fie cu cafea bună în lume, mai ales când are semnătura ta pe 1.000.000 de pahare! ☕️”, a fost mesajul postat pe Instagram de Radio Guerilla la începutul provocării din data de 10 aprilie.

Care sunt condițiile de participare?

2.1. La aceasta campanie promotionala poate participa orice persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii campaniei si care, cunoscand prezentul Regulament, cu care este intru totul de acord, doreste sa participe la campania promotionala. La aceasta campanie promotionala nu este permisa participarea angajatilor Organizatorului, si ai Difuzorului, precum si membrii familiilor acestora.

2.2. Participarea la aceasta Campanie promotionala implica conditiile prevazute la art. 2.1 de mai sus, precum si acordul expres al participantilor, cunoasterea si acceptarea fara obiectii a prezentului Regulament de catre toti participantii la campania promotionala, precum si consimtamantul participantilor ca datele lor cu caracter personal sa fie prelucrate de Organizator si Difuzor in scopul acordarii premiului, dar si a intrarii in posesiea premiului. Furnizarea de catre participant a datelor lor cu caracter personal echivaleaza cu exprimarea consimtamantului in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments