Denis Roabeş de la The Motans anunță retragerea din show-ul ,Vocea României’: ,,nu voi mai putea continua în rolul de antrenor”

Schimbări uriașe la ,Vocea României’ pentru următorul sezon! Ediția din toamna aceasta va începe fără interpretul trupei The Motans, care și-a anunțat recent retragerea din emisiune.

Celebrul cântăreț a mărturisit că își dorește să fie mai implicat în trupă și să lanseze un album nou. De asemenea, el are în plan și un turneu alături de instrumentiștii cu care cântă, iar toate aceste detalii nu l-ai fi lăsat să fie în continuare prezent pe scaunul de jurat de la ,Vocea României’.

„În toamnă îmi doresc să lansez un album nou şi să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii trei ani. După cum vă puteţi imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme.

Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României”, a anunţat Roabeş pe contul de Instagram al trupei.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments