Festivaluri pentru o vară spectaculoasă în București: unde te poți distra?

Bucureștenii au la îndemână multe variante de distracție în fiecare vară față de cei care locuiesc în orașe mai mici. Aceștia au de unde alege în materie de petreceri, concerte, show-uri de stand-up comedy și mai ales festivaluri potrivite pentru gusturile fiecăruia. Ce arată agenda sezonului estival pentru Capitală?

Festivalul Shine: va avea loc pe 28 iulie în Parcarea C de la Romexpo. Pentru acesta poți cumpăra bilet și în 6 rate, folosind toate cardurile existente pe piață.

WishFest: a doua ediție a festivalului dedicat lampioanelor pe apă va avea loc pe 17-18 septembrie, pe malul Floreasca din București.

Festivalul povestirilor de pe Via Transilvania: Via Transilvania se oprește în Capitală între 9 și 11 septembrie cu povești deosebite, meșteșugari veniți de la ei de acasă, destinații noi pentru excursii, artiști, mâncare și muzică bună la Muzeul Național al Țăranului Român.

Balkanik Festival: evenimentul deja celebru pentru atmosfera sa și artiștii inediți vine în prim-plan între 9 și 11 septembrie la Grădina Uranus.

KINOdiseea: festivalul internațional de film pentru Publicul Tânăr revine în Capitală în Parcul Obor în perioada 23 august – 3 septembrie cu 12 filme pentru copii și animații educative.

Sounds of Summer – festivalul dedicat improvizației muzicale se bucură de prima ediție în perioada 18-21 august, în parcul Obor din București.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments