Descopera Bucurestiul

Mai mult decat orasul Bucuresti

Fii și tu Moș Crăciun !

2 min read

Cum poti fii si tu Mos Craciun?

 

Fundația So Si Se Sa desfășoara o campanie de strângere de scrisori de la copii din centre de diferite tipuri sau familii numeroase din zone defavorizate.

 

Cei care vor dori ca anul acesta să fie Moș Crăciun pentru un copil care are mare nevoie de un zambet (fie că vorbim despre copii extraordinar de săraci din toată țara, fie de cei bolnavi, fie alte cazuri), vor fi înscriși pe listă, iar când vor veni scrisorile copiilor, aceste scrisori vor fi distribuite.

Cadourile se cumpără și se fac pachet (de către fiecare Moș Crăciun J) până pe 15 decembrie. Pachetul trebuie sa fie insotit si de scrisoare pentru a putea identifica destinatarul. Le colectam la sediul FGA si mai apoi le trimitem la ONG-ul partener (Fundația So Si Se Sa) iar acesta trimite copiilor cadourile. Cine dorește, poate să se alăture caravanei și să participe direct la acordarea cadoului.

Aveți atașate câteva exemple de scrisori. Veți vedea că sunt copii din toată țara, de toate vârstele. Mai multe detalii puteți găsi și pe Facebook-ul asociației.

 

Ca în fiecare an și pentru fiecare acțiune umanitară a Sindicatului ASF, credem cu tărie că este datoria noastră de a lupta pentru a face o societate mai bună, la a ajuta acolo unde putem și acolo unde este nevoie. Înțelepciunea, forța și frumusețea noastră sunt clădite pe baza umanității.

Fii și tu Moș Crăciun pentru un copil!

Fii și tu Moș Crăciun pentru un copil! Puritatea copilăriei este cel mai frumos dar al îngerilor, ajută acești copii să zâmbească!

Sustinut  de echipa: Descopera Bucurestiul

Distribuie pe:

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ogaru Georgiana Recent comment authors

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ogaru Georgiana
Guest
Ogaru Georgiana

Bravo Felicitări un gest super bun