Gală ,Bravo, ai stil’: finalul ediției a surprins cu punctaj maxim din partea juriului pentru patru concurente

Gala recentă a emisiunii ,Bravo, ai stil’ a venit de această dată cu un final neașteptat. Mai exact, patru concurente au primit punctajul maxim din partea juraților, lucru care a adus la o decizie grea pentru vedetele care le iau la bani mărunți în competiția de modă.

Ediția concept a avut ca temă ,Pool Party’, iar multe dintre participante au făcut maximum posibil și au reușit să îi impresioneze pe Alex Abagiu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Cei din urmă au avut astfel o sarcină foarte grea la final, după ce au fost nevoiți să departajeze într-un fel cele patru concurente.

Concret, Maria a fost câștigătoarea, Alexandra s-a clasat pe locul al doilea, Jasmine a ocupat locul trei, iar Rebecca a fost în coada topului.

„O ediție superbă aș zice, pentru care va felicit fetelor! Haideți să vedem împreună cum arată clasamentul în urmă notelor primite din partea juraților! Da! Bătălie mare pentru prima poziție! Numai puțin de patru concurente cu punctaj maxim, 15 puncte din partea juraților”, a spus Ilinca Vandici în emisiune.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments