Insula Iubirii 2023: Bianca Giurcă, șocată de gesturile făcute de Marius Moise. Concurentul și-a părăsit partenera pentru o ispită

Bianca Giurcă a avut parte de o nouă lovitură după ce a fost invitată la un alt bonfire în ediția de ieri seară alături de celelalte concurente de pe insulă. Tânăra a rămas șocată de mărturiile bărbatului cu care a venit la testul suprem, dar și de gesturile sale nepăsătoare în preajma ispitei de care îi era teamă.

Tocmai când au crezut că nimic nu se mai poate întâmpla, alt lucru grav s-a petrecut pe insula băieților și un nou concurent a pus ,stop’ experienței.

Flacăra ispitei s-a aprins în casa fetelor, iar Bianca a aflat astfel că Marius a renunțat la relația cu aceasta, dar și că a făcut pași foarte mari spre Oana Monea, care l-a demascat ușor la testimoniale, deși în fața bărbatului își joacă rolul perfect.

„Nu l-am mai văzut într-o ipostază de genul ăsta! Nici cu mine măcar!’, a spus tânăra după imaginile văzute cu bărbatul cu care spera să-și întemeieze o familie.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments