,Love Island’, noua emisiune de la Pro TV: formatul a cucerit deja peste 25 de țări

,Love Island’ este deja o emisiune celebră în peste 25 de țări, iar în viitorul apropiat iată că îi va lua prin surprindere și pe români. Formatul a reușit să cucerească lumea și a aprins imaginația tuturor spectatorilor de peste tot, mai cu seamă din SUA.

Deși mulți s-au gândit la proiectul ,Insula Iubirii’, care este o traducere perfectă pentru noul show, diferențele dintre emisiuni sunt uriașe.

Mai exact, pe ,Love Island’ calcă doar persoane singure și pregătite să cunoască oameni noi pentru ca la final să plece cu o relație, dar și cu un premiu valoros.

Cu toate astea, drumul spre jumătatea ideală nu este deloc unul simplu, pentru că fetele și băieții au dreptul să iasă la mai multe întâlniri până să se decidă.

Mai mult decât atât, răsturnările dramatice de situație vor veni abia atunci când adversarii lor vor elimina o parte din cuplu pentru a nu pierde șansa la premiul cel mare. Cu toate astea, doar doi parteneri au posibilitatea să câștige.

„Suntem încântați să aducem, în sfârșit, Love Island în România. Emisiunea este unul dintre cele mai tari formate din lume, în acest moment, și se potrivește perfect strategiei VOYO și PRO TV de a avea divertisment de calitate pentru audiențe diverse.

Love Island are deja foarte mulți fani în România, care au văzut versiuni internaționale ale emisiunii și sunt sigur că vor aprecia varianta românească ce va fi realizată sub semnătura calității PRO TV”, a spus Antonii Mangov, Programming Director PRO TV, prin intermediul uni comunicat de presă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments