Maurice Munteanu, comentarii dure la adresa unei concurente de la ,,Bravo, ai stil”: ce i-a spus fetei în show-ul de modă?

Sezonul nou al emisiunii ,,Bravo, ai stil” a debutat în urmă cu o săptămână pe Kanal D2. Fanii show-ului abia așteptau lecțiile juraților despre modă și sfaturile pentru concurentele care au pășit cu multă speranță în platou. Iată că una dintre ele a avut parte de o jurizare atipică și destul de tăioasă din partea lui Maurice Munteanu.

Cel din urmă este cel mai aprig specialist de la masa juriului, așa că nu îi scapă niciun detaliu și nici nu se ferește să le spună fetelor pe față ce îl deranjează.

Bărbatul a început analiza ținutei cu un sfat valoros pentru toate doamnele și domnișoarele de acasă. Mai exact, acesta a discutat despre alegerea fațetelor dentare mult prea albe care nu fac un serviciu nimănui pentru că sunt deranjante în nuanțe foarte deschise.

„Am să încep analiza ținutei cu un sfat general, dacă nu vorbim despre fațete, când vă albiți dinții, nu îi albiți foarte tare, dacă sunt fațete, îi poți albi cât vrei, dacă nu sunt fațete, îi distrugi.

Părul este foarte negru și tu ești foarte bronzată, ori dinții fiind atât de albi, contrastul este unul nenatural, bașca, părul care nu se mișcă, detest părul care nu se mișcă și care este fixat până la nemurire”, a spus acesta.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments