Mutări fantastice în cel de-al 11-lea sezon al emisiunii Vocea României: Horia Brenciu și Theo Rose fac echipă pe scaunul dublu

Surprizele se vor ține lanț în cel de-al 11-lea sezon al emisiunii ,Vocea României’. Mai exact, fanii show-ului de muzică au fost anunțați acum că scaunul dublu va fi ocupat anul acesta de Theo Rose și Horia Brenciu. Cel din urmă se întoarce din nou în proiectul muzical, dar de această dată nu jurizează singur, ci alături de iubita artistă ce a devenit de curând mamă.

Noul sezon începe să prindă contur după o lungă așteptare pentru fani. Iată că producătorii au anunțat chiar astăzi și că fostul jurat revine în postura de mentor într-o echipă ce cu siguranță va deborda de energie și carismă.

Amintim că Theo Rose a mai făcut parte dintr-un duo în cursul anului trecut, moment în care a lucrat alături de Smiley pentru a ajunge în finală cu concurentul ales la audiții.

De departe cel mai bucuros pentru o nouă astfel de experiență este Horia Brenciu, care a amintit tuturor că din cele 4 ediții în care a fost prezent a reușit să câștige 2.

„Pentru mine, o invitație la Vocea României ca antrenor este o mare bucurie! Am participat la 4 ediții, din care am câștigat 2. Chiar mi-era dor să trăiesc la maxim fiecare apăsare de buton și întoarcere de scaun! Nu mai vorbesc de voci…

Când am aflat că voi fi pe același scaun cu Teodora, m-am bucurat și mai tare. După un podcast cu ea, anul trecut, la Lucruri Simple și după colaborarea pe piesa Dacă ai ști, Vocea României, alături de Theo e o continuare absolut firească!”, a spus Horia Brenciu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments