Nouă concurentă la ,,Bravo, ai stil”: Georgiana a surprins încă de la prima defilare

Georgiana a fost primită cu brațele deschise de către juriul emisiunii de modă de la Kanal D 2. Aceasta a reușit să îi fascineze încă de la prima defilare.

Prima ediție de săptămâna aceasta din cadrul show-ului ,Bravo, ai stil’ a marcat și începutul Georgianei în competiție.

Ținuta pe care a ales-o pentru debutul său a încântat pe toată lumea, demonstrând că este o participantă cu potențial.

Tânăra are 31 de ani, s-a născut în Galați, dar locuiește în București de câțiva ani și are două job-uri: consultant social media și în paralel la o firmă de consultanță pe fonduri europene.

„Sunt pasionată de viteză și de mașini sport, astfel încât în ciuda faptului că ar fi foarte cool să zic că voi investi și voi face ceva într-o zona antreprenorială, vreau să-mi iau o mașină! Am venit la emisiune pentru că îmi doream o provocare! Îmi doream să ies din zona de confort!

Cred că am un stil clasic! Mă joc foarte mult cu piesele statement și mai introduc ceva ce mai apare în tendințe și mai introduc așa în garderoba mea!

Sunt foarte superstițioasă și ma gândesc că dacă povestesc un lucru și el nu se va întâmplă o să pic prost! Nu le-am povestit nimic alor mei! Am vrut să fie o surpriză! Sunt convinsă că acum o să fie foarte surprinși! Dar sper să se bucure că ma văd”, a spus aceasta.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments