,,Opera Vie”: evenimentul organizat în premieră de Opera Națională București în Cadrul Nopții Muzeelor a avut un succes imens

Evenimentul deosebit organizat în premieră de Opera Națională București în cadrul Nopții Muzeelor s-a bucurat de succes în momentul în care și-a deschis porțile printr-o serie de spectacole cu Artă Vie.

,,Opera Vie” a reușit să strângă astfel peste 3.000 de oameni care s-au bucurat de creațiile realizate de membrii Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,Ludovic Spiess’.

Cele 6 tururi anunțate inițial au fost astfel suplimentate pentru a asigura accesul tuturor celor care au rămas ore bune la coadă după miezul nopții când porțile s-au închis.

În fața lor au derulat un număr de 10 soliști, 20 de actori, păpușari-marionetiști și artiști instrumentiști în cadrul evenimentului regizat de Alexandru Nagy.

De asemenea, ,,Opera Vie” va intra în repertoriul Operei Naționale București sub o formă extinsă și va putea fi savurat de către public în perioada următoare, dar și la toamnă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments