Parcul Carol I va beneficia de un sistem de irigații

Parcul Carol I este unul din cele mai frumoase zone de relaxare din Capitală, dar și un loc special pentru anumite evenimente oficiale. Acesta este situat în sectorul 4, iar în viitorul foarte apropiat va beneficia și de un sistem de irigații pentru întreținerea spațiilor verzi, conform anunțului făcut recent de primarul general al Bucureștiului.

Parcul are o vechime de peste un secol și o istorie stufoasă, iar în viitor autoritățile vor avea chiar mai multă grijă de spațiile verzi din interiorul său.

„Am semnat certificatul de urbanism necesar proiectului realizării sistemului de irigații, am elaborat studiu de fezabilitate și avem aprobată tema de proiectare.

Următorii pași procedurali sunt obținerea tuturor avizelor tehnice necesare și emiterea autorizației de construire, după care vom putea începe execuția lucrărilor propriu-zise.

Durata estimată a proiectului, prin care se intenționează asigurarea necesarului de apă pentru flora existentă și a confortului specific culturilor de plante, este de 6 luni”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments