Patru premiere la DIVA în perioada 24-31 decembrie

Postul DIVA pregăteşte, în perioada 24-31 decembrie, patru premiere. Filmele romantice tematice sunt difuzate, în fiecare zi, între orele 06:00-02:00

În 24 decembrie, de la ora 16:00, este programat filmul „Darul liniştii” (The Gift of Peace, 2022). După moartea soţului ei Traci (Nikki Deloach) s-a îndepărtat de credinţă şi înaintea celui de-al doilea Crăciun pe care îl va petrece singură îşi caută alinarea într-un grup de sprijin, unde învaţă că timpul, credinţa şi ceilalţi oameni sunt soluţia durerii copleşitoare pe care o simte.

A doua zi de Crăciun, în 26 decembrie, de la ora 20:00, va fi difuzat „Crăciun la Londra” (Jolly Good Christmas aka Christmas in London, 2022). În scenariul festiv arhitectul american David Burnside (Will Kemp) îşi petrece sărbătorile de iarnă la Londra şi o angajează pe experta în cumpărături Anji Patel (Reshma Shetty) pentru a găsi cadoul perfect pentru iubita lui, Charlotte Fitzsimmons (Sophie Hopkins). Cei doi sunt împreună de trei luni, dar cadoul contează mult pentru că Charlotte e fiica şefului său. Cu trei zile înainte de Crăciun, din cauza unor evenimente neaşteptate, David şi Anji pornesc într-o aventură intensă prin capitala Marii Britanii, la finalul căreia fiecare primeşte un cadou neaşteptat.

Vineri, 29 decembrie, va fi difuzat „Un Crăciun în Scoţia” (Christmas in Scotland, 2023), de la ora 20:00. Povestea foloseşte pe post de intrigă luminiţele festive care împodobesc în această perioadă toate casele şi oraşele. În timpul unei călătorii un designer (Jill Winternitz) ajută o comunitate mică să creeze o instalaţie luminoasă de sărbători şi descoperă ceva neaşteptat, la faţa locului: dragostea.

Ultima premieră din seria Crăciunul la DIVA este programată în 31 decembrie, la ora 16:00. În „Crăciun la cabană” (Christmas at the Chalet, 2023), o fostă prezentatoare tv – Lex Riley (Teri Hatcher, cunoscută din serialul „Neveste disperate”) – descoperă că trebuie să petreacă sărbătorile de iarnă la o cabană, alături de fiul ei, fostul ei soţ şi noua iubită a acestuia. Pentru a-şi ocupa timpul cu ceva cât mai departe de ultimii doi, face voluntariat la cabană şi aşa îl cunoaşte pe Eric Trembley (William deVry).

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments