Povestea brandului 5 TO GO

5 To Go este un brand 100% românesc, dezvoltat în segmentul “TO GO”.

Apărut pe piață cu numai 3 ani în urmă, brandul a crescut rapid și s-a dezvoltat în 13 orașe din țară și a devenit cel mai mare lant de cafenele din Europa de Est. Totodată, 5 To Go este cea mai accesată franciza din romania. Brandul pune mare accent pe oameni, dar și pe raportul calitate/pret. Am reusit sa dezvoltăm o gama de produse medium spre premium vândute la un pret corect.

Întregul concept 5 To Go se construiește cu atentie la detalii iar calitatea produselor este principala noastră preocupare. Brandul se remarcă prin designul fresh și cool al spațiilor, gândit și implementat de către fondatorul Radu Savopol.

CONCEPT

5 To Go

a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Lucian Bădilă de a oferi băuturi pe baza de cafea, la o calitate și la un preț corect, dar totodată de a dezvolta zona de consum stradal din România, prin implementarea unui concept aproape exclusiv de produse  “to go”. 

Un alt element de noutate pe piața de HoReCa din România este implementarea conceptului “fix price”. Orice produs, fie el băutură pe bază de cafea, fresh, răcoritoare sau produse de patiserie, are prețul unic de 5 lei. 

Daca iti plac cafenele poti citi asemenea si: Coffeol Bucuresti – Merita Incercat?

Designul este și el unul inovativ, întreg conceptual, dar și fiecare proiect al fiecărei cafenele 5 to go este realizat în interiorul companiei, chiar de către co-fondatorul brand-ului, Radu Savopol – designer de interior. Întreaga ambianță a cafenelelor este construită în jurul ideei de spațiu prietenos, urban cu ușoare influențe scandinave, cu personalitate, dar evitând accentele prea puternice, pentru a crea o stare de bine, atât clientului aflat încă în etapa gimnazială sau la facultate, cât și adulților ce lucrează în corporații sau bunicilor aflați la plimbare cu nepoții pe străzile din București sau alte orașe mari ale țării. 

Atât francizorii, cât și bariștii cafenelelor 5 to go sunt o resursă esențială pentru noi și sunt, poate, cheia succesului nostru, reușind să împartă un zâmbet celor care trec pragul locațiilor noastre. Legat de consumatori, ne dorim să le transferăm din energia noastră, împreună cu voie bună și un salut călduros, o dată cu produsele pe care le consumă în locațiile noastre. 

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments