Povestea tumultoasă a Tinei Turner: detalii despre căsnicia abuzivă și moartea celor doi copii

Tina Turner s-a stins din viață ieri la vârsta de 83 de ani. Legendara solistă a lăsat în urma sa nenumărate hit-uri, dar și o poveste greu încercată de viață.

Aceasta a trăit într-o căsnicie abuzivă în care a fost victima violenței domestice. Cu toate astea, cel mai dificil a fost atunci când a trebuit să înfrunte moartea celor doi copii.

Tina Turner s-a născut în 1939 într-o familie săracă de agricultori în Tennessee. Din păcate, părinții săi s-au despărțit când era foarte mică, astfel că a fost crescută de bunica ei.

„Nu trăiam în sărăcie. Aveam mâncare pe masă. Pur și simplu nu aveam obiecte de lux, cum ar fi biciclete”, a spus Turner într-un interviu din 2005 cu celebra Oprah Winfrey.

Decesul bunicii a dus la mutarea domiciliului în 1950, atunci când solista și sora sa au început să locuiască la cea care le-a dat viață.

Cariera sa a început încă de foarte tânără, moment în care viața i s-a schimbat total atunci când la doar 17 ani l-a cunoscut pe Ike Turner alături de care a cântat într-o formație rock. Din nefericire, abuzurile au început rapid după ce ea s-a îndrăgostit de el.

Deși a reușit să divorțeze de el în cele din urmă, fericirea nu a fost simțită de solistă prea mult pentru că și-a pierdut ambii copii la diferență mică de timp.

Unul dintre băieți s-a sinucis, iar patru ani mai târziu celălalt moștenitor al vedetei s-a stins din viață în urma unui atac de cord.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments