România a obținut locul 1 pe țări la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Seniori: elevii români au câștigat două medalii de aur, trei de argint și una de bronz

România se mândrește cu o nouă victorie! Țara noastră a reușit să obțină locul I pe țări la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Seniori, care a avut loc în Turcia. Ministerul Educației a anunțat că elevii români au câștigat două medalii de aur, trei de argint și una de bronz.

David Andrei Anghel (Liceul Teoretic Internațional de Informatică, București) a pus mâna pe medalia de aur și punctaj maxim, Vlad-Titus Spătaru (Liceul Teoretic Internațional de Informatică, București) a luat medalia de aur, iar Andrei Moldovan (Liceul Teoretic Internațional de Informatică, București), Robert Dragomirescu și Toma Edward Torac au primit medalii de argint.

De asemenea, Andrei Giovani Chiriță de la Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu din Capitală nu a venit nici el cu mâna goală, ci cu medalia de bronz.

Coordonatorii lotului sunt conf. univ. dr. Cătălin Liviu Gherghe, profesor, Facultatea de Matematică a Universităţii Bucureşti, şi profesor Marius Perianu, Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, Slatina.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments